Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vl
vlinder30 - 15-12-2011 12:56:46
Winkels & Webshops

Mag mediamarkt hondje op straat opknopen?

Tja, ze hadden er u toen u uw hondje in de hal achterliet er nogmaals op kunnen wijzen dat ook dit niet de bedoeling was en dan was de keuze aan u geweest om te vertrekken of mee op de arm/cq winkelkarretje de winkel in.
heb zelf honden, deze gaan in principe al niet mee de stad in, te lastig, vinden ze zelf ook niet leuk trouwens en aan een haak achterlaten bij een winkel doe ik al helemaal niet, straks zijn ze gestolen als ik terug kom! daarbij zijn er ook mensen die honden niet leuk vinden of er bang voor zijn, deze mensen moeten er ook langs dan, respecteer dat. de manier waarop ze het hebben gedaan keur ik niet goed, maar dit was ook niet de juiste plek om uw hond achter te laten en dat was duidelijk gezegd.