Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sk
skyjack - 15-12-2011 13:05:37
Winkels & Webshops

Mag mediamarkt hondje op straat opknopen?

Als de hond daadwerkelijk langs een autoweg was vastgebonden, dan was er wellicht iets voor te zeggen dat dit niet netjes is van de mm medewerkers. alleen ik ken die mm in cruquius. de railing waarnaar verwezen wordt staat op het trottoir naast de parkeerplaatsen. en rijden dus geen auto's langs en al helemaal met niet met hoge snelheid. ik zie dan ook niet in dat er hier risico was dat uw hondje doorgereden zou worden, op dat vlak vind ik u schromelijk overdrijven.

daarbij is u gemeld dat u uw hondje ook niet in de hal voor de winkel mocht achterlaten, u had de keuze of uw hondje buiten aanbinden of de winkel niet betreden. u heeft ervoor gekozen dat de instructies te negeren en de medewerkers hebben toen een juiste actie ondernomen door het hondje buiten voor de deur vast te leggen aan het hekje. dit hekje is wel geteld 2 meter van de ingang verwijderd en uw hondje loopt daar geen risico.

ik ben hondenliefhebber (helaas geen eigenaar meer nu ik te weinig tijd heb voor een hond) maar ik ben van mening dat u hier zelf fout zit en veel te hoog van de toren blaast.