Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

az
azriaxx - 15-12-2011 14:07:01
Winkels & Webshops

Mag mediamarkt hondje op straat opknopen?

Pfoeh, wat een posts hier allemaal. beiden hebben hier een punt. de mediamarkt omdat het hun goed recht is om een hond te weigeren. hier in mijn woonplaats worden ze wel toegelaten, maar als ze waar dan ook honden besluiten te weigeren heb je je daar als klant aan te houden. het gedrag wat jij daarna laat zien is op geen enkele manier goed te praten, maar toen was het kwaad al geschied.

los van dat gedrag dus, vind ik het ook onbehoorlijk dat de mediamarkt zonder hier om te vragen een hond verplaatst naar een (naar eigen zeggen) gevaarlijke plek. als ze mijn fiets of auto zouden verplaatsen word ik ook niet vrolijk.

echter, ook al had u misschien een punt, heeft u dat met het daaropvolgende gedrag gecompenseerd met bruut asociaal gedrag. mijn (wellicht ietwat genuanceerder antwoord) is dan: laat het hier lekker bij en voortaan wat coulanter.