Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 15-12-2011 14:34:22
Winkels & Webshops

Mag mediamarkt hondje op straat opknopen?

@wimmi20. alles wijst erop dat uw hond bang is, in de eerste plaats voor mensen. de waarschuwing zal bestaan uit hevig blaffen, want dat is wat bange honden doen alvorens te bijten. wellicht dat uw hond dit gedrag niet vertoont als hij bij een groep andere honden los mag lopen. indien de hond dan ook een gedragafwijking vertoont kan dit komen omdat uw hond dominantie vertoont. dit kan worden verholpen. uw hond mag beslist niet bijten, u bent daarvoor zelf verantwoordelijk en ook voor de schade die dat met zich meebrengt. in het ergste geval kan worden bepaald dat uw huisdier wordt afgemaakt. in dat geval moet hij toch van zijn angst worden verlost hetgeen met een goede therapie meestal wel lukt, maar na een bijtincident zal uw hond vast niet meer de kans krijgen om deze therapie te volgen.
gaat u ook na of de media markt waar u uw hond vastzet in de hal dit officieel toestaat. u loopt de kans dat ook dat filiaal vroeg of laat (misschien daartoe gevraagd door andere klanten) u verbiedt om uw hond daar vast te zetten.
ik wens u nog veel plezier met uw hond.