Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

merryweather
merryweather - 15-12-2011 14:57:22
Winkels & Webshops

Mag mediamarkt hondje op straat opknopen?

[quote=marnix1 schreef op donderdag 15 dec 2011, 14:52]merryweather, eerst wilt u dit topic gesloten hebben, (vind ik altijd al zo raar, zo'n oproep), dan geeft u weer een bijdrage en daarna wilt u het draadje weer dicht hebben. wat bedoelt u nu?

wat ik wel of niet wil doet niet ter zake.ik geef een mening en zie dat na ruim 2 uur over en weer gedoe dit draadje nog steeds lekker door loopt en dat kassa zelf blijkbaar niets leest.er worden namelijk redelijk wat beledigende uitspraken gedaan.en wat wil u nu marnix1?volgens mij heb ik niet 1 onvertogen woord of uitdrukking neer geschreven dus als u zich stoort aan mijn reactiés en niet aan die van menig ander op deze site dan raak ik nu het spoor enigzins bijster toch eerlijk gezegd