Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-12-2011 19:54:30
Voeding & Gezondheid

Gourmetvlees

Of de kwaliteit erg verschilt? tja alle waar naar zijn geld. maar met vlees is het aan de buitenkant wel te zien of het mooi mager en goed gesneden is.
als u de kiloprijs van zon schotel bekijkt bent u erg duur uit, maar u betaalt natuurlijk ook voor het gemak.
oke, het is wat meer werk maar wat ik zelf altijd doe is alles "los" kopen.
kipfillet zelf snijden, gewoon gehakt zelf in plakken of balletjes kneden. om een aantal daarvan een dun gesneden plakje ontbijtspek. biefstukje en een varkenshaas of filletlapje in stukjes en een paar dunne speklapjes. dat alleen scheelt al enorm. als aanvulling zoek in in de verschillende supermarkten naar kleine pakjes met bv mini cordonbleu, rundervinkjes of andere lekkere dingen.
zo krijgt u voor veel minder geld een schaal met de soorten vlees van uw keus.
een tip: koop het vlees vers en vries het niet in anders spettert het de plaat af of de pan uit.