Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-12-2011 20:40:33
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Als de kwaliteit wat bezorging betreft aanzienlijk beter wordt (ik ontvang nog steeds wekelijks post voor de buren en of andere straten terwijl mijn post gemakshalve ook verkeerd bezorgd wordt) mogen ze wat mij betreft zelfs naar 4 dagen per week gaan, dus de zaterdag (= vaak hulpkrachten) ook nog laten vervallen.

daarnaast heb ik onder getuige (maar niet aangetekend) post verzonden. u raad het al: "nee, die hebben wij niet ontvangen". ik kan dus weer dubbele kosten maken enz. terwijl er tijdsdruk op staat. of het aan de instantie of "tante pos" ligt is niet duidelijk. maar anderzijds worden er door bepaalde instanties geen gebruik gemaakt van email, terwijl dat véééééél vaker en snel en goed aankomt als in verhouding tot de (in mijn ogen minder veilige en zekere) postbode. het mag niet volgens de voorschriften is dan de dood doener.