Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-12-2011 20:59:38
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Vanavond (15-12) werd een dame op de radio aan het woord gelaten over de opheffing van de maandagse postbezorging.zij was groot voorstander bleek ook iets met de ptt (tpg,tnt,postnl) te hebben en suggereerde dat als het nog slechter ging ook op bijvoorbeeld zaterdag de postbezorging gestopt kon worden of een bezorging om de dag.leuk idee,maar deze kennelijk jeugdige dame gaat helemaal aan de socfiale functie van ons geprivatiseerde postbedrijf voorbij.tante truus en andere ooms en tantes,die geen pc hebben hopen op hun verjaa5rdag wel post te ontvangen.
hoe anders was het vroeger.werd zelfs op zondag besteld indien poststuk van speciaal stickertje was voorzien.dat heette toen overigens nog niet stickertje.op werkdagen drie maal de postbode op de stoep,ochtend,middag en avondbestelling.na de oorlog werd dat tweemaal daags.dat zo'n mooi9 postbedrijf helemaal naar de knoppen gaat is eeuwig zonde.geen postkantoren meer maar balies in boekwinkels (bruna) geen postbodes meer maar amateur postbezorgers,die vaak verkeerd bezorgen.daar wordt al rekening mee gehouden,want als ze zelf in de gaten hebben dat ze post voor b.v. huisnummer tien in bus 8 hebben gedaan produceren zij een reeds voorgedrukt kaartje dat dan in de bus van nummer 8 wordt gedaan.tekst luidt dan dat per abuis verkeerd werd bezorgd, sorry,maar wilt het wellicht even op juiste asres afgeven of als dat bezwaarlijk is doe het dan in de oranje postnl brievenbus.meer vertraging dus.
mneen,de jongens en meisje4s die nu aan het roer staan denken alleen maar aan geld verdienen en bonussen. overigens wordt ons postzegeltje volgende maand al duurder. klopt helemaal met de tendenz van deze tijd.hogere prijs-minder service. we kunnen de letters ptt vertalen met prettige terug tocht.