Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-12-2011 22:08:34
Voeding & Gezondheid

Gourmetvlees

Qua zelf doen helemaal met gerdamarijke eens. vooral als er meer dan 4 personen zijn ben je, hoe goedkoop het ook lijkt is kant en klaar veel duurder. wat ik zelf in het verleden deed was b.v. ook een gedeelte van de kipfilet en de biefstuk (de goedkoopste, want die worden in blokjes of reepjes gesneden) marineren, wordt het nog malser. en wat heel leuk is (uiteraard weet ik niet of uw slager die heeft) chippolata's, dat zijn heel kleine mini-sausijsjes, heel licht van kleur en dat leukt niet alleen de schotel op maar zijn ook heel erg lekker. en dan kun je ook mini hamburgertjes zelf maken. je moet toch de dag ervoor alles voorbereiden, ook de salades tot op zekere hoogte, dus op de dag zelf is de stress weg (bijna dan). moeten er ook nog gebakken aardappeltjes bij, gewoon de dag ervoor koken, af laten koelen en plakjes maken, dan zijn ze zo bruin. veel plezier en eet smakelijk.