Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ho
Horst10 - 15-12-2011 23:56:03
Geldzaken & Recht

Zijn de posttarieven niet al duurder?

Ja susanne u heeft gelijk, het is al langer verdubbeld. ik kan me vergissen, maar ik weet nog dat ik slechts 5 of 10 cent er bij hoefde te plakken wat slechts een deel was van wat er op 20 gram moest. vergelijkbaar met dat je nu minstens € 6,75 moet betalen, terwijl het eerst in verhouding tot het gewicht goedkoper kon. maar ik kan me vergist hebben. een redelijke stijging van prijzen is aanvaardbaar.

susanne, inderdaad, áls de postbode voor mijn huisdeur was gaan staan, dan was ik op hem afgelopen, maar hij deed zoals gebruikelijk vanuit zijn auto door het open raam de post in 3 brievenbussen. ik vond daar geen aanleiding in om hem op mijn aanwezigheid te attenderen. ik ga er bovendien vanuit dat hij mij kan zien als ik hem kan zien, áls lopen te veel tijd kost had hij kunnen roepen. bij de bezorging van een aangetekende brief is hij bovendien verplicht om aan te bellen, ook al kost hem dat tijd.