Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 18-12-2011 15:35:28
Garantie & Verzekeringen

Tandartstarieven versus vergoeding zorgverzekeraars

Met tandartsen en hun assistente heb ik geen medelijden, al werken ze op andere tijden dan mensen op kantoor, ze verdienen geld als water. de mensen in de zorg werken pas op ieder uur van de dag en nacht! helaas is hun inkomen daar lang niet naar.

men zegt wel eens "schoenmaker houd je bij je leest", dit had de tandarts ook moeten doen maar nee, enkele jaren geleden moest en zou de praktijk moderner. daarbij wilde de tandarts de algehele mondzorg niet langer meer zelf doen. het beroep mondhygiëniste werd in het leven geroepen en voor de diensten kwamen er code's i.p.v. transparante cijfers in de kosten.

het is teleurstellend dat er nog steeds een telling plaats vind voorde opleiding tandarts, waardoor er een groot tekort is gekomen aan tandartsen, die vervolgens hun prijzen extreem hoog houden voor elk wissewasje wordt er goed geschreven met enkele getallen voor de komma.

m.vr.gr.,
ineke l.