Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 18-12-2011 15:51:32
Winkels & Webshops

Mag mediamarkt hondje op straat opknopen?

[quote=vliegenderob schreef op zondag 18 dec 2011, 15:28][quote=mostertpot schreef op zaterdag 17 dec 2011, 12:43][quote=maanaap schreef op zaterdag 17 dec 2011, 11:52het moet niet gekker worden, dat we dieren al belangrijker als mensen gaan stellen.

het sympatiseren met de pvv zegt al genoeg, als je ziet wat voor figuren voor de pvv in de kamer zitten.

ik snap het niet. je vindt dieren toch automatisch belangrijker dan mensen, als je de pvv-leden in de tweede kamer ziet?



respecteer een ieders mening ook al is het de uwe niet.
met bovenstaande quote van jou plaats je jezelf nóg lager dan de door jou gewraakte pvv leden. die partij is overigens gekozen door bijna het grootste deel van het electoraat! dat heet democratie, waar sommigen onder ons wel eens moeite mee hebben. door het enorme succes kon men mogelijk niet zo snel voldoende kamerleden vinden die aan jouw eisen voldoen, waarbij ik me afvraag of die wel bestaan!
vliegenderob;
ik reageerde op een opmerking van maanaap als onderdeel van deze discussie en ook al is het uw humor niet, ik heb het recht om zo'n opmerking te maken. als je dan over respect praat, ga dan toch nog eens luisteren naar de pvvers in onze kamer en vooral hun 'almachtige roerman', als hun uitspraken dan uw grote voorbeeld voor respect zijn, dan is de mijne hier nog heilig. en u heeft het over democratie, daar ben ik een grote voorstander van, vandaar dat ik een partij als de pvv niet zie zitten: net als u roeptoeteren ze dat ze democratisch gekozen zijn; maar vergeten dat onder hun eigen gelederen in praktijk te brengen. daarmee is mijn grote zorg dan ook, dat die partij ooit aan de macht komt, weergegeven. waar haal je het lef vandaan om te stellen dat er geen kamerleden kunnen zijn die het goed genoeg doen in mijn ogen, nogmaals over respect gesproken. u kent mij niet, maar gaat uit van een veronderstelling, onderbuik gevoel, juist datgenen waar de pvv mee werkt. er zijn aardig wat politici die ik wel waardeer, zelfs in de rechtse hoek, maar die zitten dus niet bij de pvv dat klopt.
overigens waarom stelt u dat ik respectloos ben? omdat ik geen waardering heb voor de pvv? omdat ik een grotere liefhebber ben van dieren dan van de pvv partijleden? zegt u zelf niet dat men door het succes niet zo snel geschikte kandidaten kon vinden? begeef je dan niet in de politiek, als je niet kan waarmaken wat je verkondigt. wel gek dat pvv fans, net als de pvv, altijd als eerste op hun chiwawateentjes zijn getrapt, terwijl ze zelf met deensedogpoten op de voeten van anderen stampen. u gaf hier wederom een mooi voorbeeld daarvan. chiwawa en deensedog, we hadden het tenslotte over honden, dus die wilde ik wel even terugbrengen in de discussie.