Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 19-12-2011 05:19:08
Geldzaken & Recht

Algemene verhoging...

[quote=plebpleb schreef op zondag 18 dec 2011, 22:47]enkelen hebben begrip dat de huur-en zorgtoeslag worden verlaagd voor de minima's e.a...
maar de hypotheekrentes worden niet gekort en blijft gehandhaafd...
grootverdieners kunnen/mogen blijven graaien dankzij dit rechtse kabinet... hier heb ik dus ook geen begrip voor. dat er bezuinigt moet worden snap ik, maar de posten waarop er wordt bezuinigt snap ik niet. dat de mensen met modaal en iets daarboven worden ontzien met hypotheekrenteaftrek vind ik prima. maar mensen met huizen van een paar miljoen, mensen met een inkomen van meer dan 3 keer de balkenende-norm zouden die aftrek niet (nodig) moeten hebben. dat is onzin. en de jager maar roepen dat je er bijna niet op kan besparen. kosten vorig jaar aan hypotheekrenteaftrek: 11 miljard. daarvan kwam bijna 50% terecht bij 20% van de allerhoogste inkomens. nee, daar bezuinig je zó weinig op, doe maar niet joh!