Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 19-12-2011 15:20:15
Auto & Vervoer

Vitamine d

[quote=naj schreef op maandag 19 dec 2011, 14:32]kennelijk worden mijn mails van vrijdag 16 december van 18.19 uur en 19.29 uur niet gelezen. niemand reageert op de goede kwaliteit en lage prijs van de vitamine d3 van de hema.

hoi naj, niemand is verplicht op anderen hun bijdragen te reageren of men dat doet hangt van die bijdrage af. misschien komt het doordat we jou op je woord en deskundigheid moeten geloven omdat je er geen link bijzet zodat ik zelf kan lezen dat jouw bewering klopt ;-) waarschijnlijk komen die vit d3 van de hema zo uit de chemische fabriek gerold en is het maar de vraag of de dosis die je inneemt goed opgenomen wordt in je lichaam en je er dus werkelijk wat aan hebt.

welk merk of welk soort het beste is op die criteria (de hoeveelheid gekoppeld aan de mate van opname in het lichaam) is discutabel en wat ik uit jouw bijdrage begrijp is dat de pilletjes van de hema de hoogste hoeveelheid voor een lage prijs bevatten maar dat zegt dus helemaal niets over de kwaliteit behalve wat jij daarover meld en dat is te weinig om een oordeel te kunnen vellen ;-) ik neem dat dan voor kennisgeving aan zoals denk ik anderen dat ook doen.