Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-05-2005 10:46:35
Huishouden & Energie

Erkende verhuizer een betere keuze, of niet?

beste eleonora,


ik kan niet in je portemonnee kijken, maar een verhuisbedrijf wat nergens bij aangesloten is, zou ik absoluut niet nemen. het is wel verleidelijk om zo'n bedrijf in handen te nemen, maar vaak is goedkoop ook duurkoop. als ik moest kiezen zou ik in ieder geval een verhuisbedrijf nemen die bij een branche-organisatie is aangesloten. niet dat je dan van alle (eventuele) problemen af bent, maar je hebt wel meer zekerheid.


zelf heb ik wel ervaring met verhuizen. er is echter een zeer goed alternatief: zelf verhuizen... nee niet bij jou achter in de auto of aanhangertje, maar wat ik zelf al gedaan heb is een verhuiswagen (oplegger) laten komen. deze wordt afgekoppeld en bij jou voor huis neergezet. de wagen is helemaal ingericht voor het verhuizen, zoals kasten voor kleren, kasten voor tv(s) enz. jij laadt deze helemaal in en vervolgens wordt deze verhuiswagen weer opgehaald en bij je nieuwe adres neergezet en kun je deze zelf weer uitladen.


zelf heb ik dit al een keer gedaan en het beviel prima. alles wat in de wagen is geladen is ook verzekerd. de kosten liggen natuurlijk stukken lager als wanneer de verhuizers zelf in beeld komen, want dan ga je man(vrouw)uren betalen.


kijk ook eens op (als voorbeeld):  www.horsttotaal.nl/zelfverhuizen1.htm


of: www.vinden.nl  : zelfverhuizen


succes


hutch