Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 19-12-2011 23:14:41
Auto & Vervoer

Vitamine d

[quote=naj schreef op maandag 19 dec 2011, 18:04]beste eenigma,
zegt een test van de consumentenbond, waarnaar ik verwijs, dan niets?

niet als ik die test nergens kan lezen naj, dat jij dat ooit gelezen hebt zegt mij niets omdat ik niet weet waar op getest is en volgens welke normen. er wordt ontzettend veel getest in dit land en 9 van de 10 keer zegt dat helemaal niets,

je kunt blind afgaan op degene die de test doet maar k mag nu eenmaal graag zelf bepalen of ik vind dat het onderzoek naar maatstaven is gedaan waar ik mij in kan vinden en die gericht zijn op de vragen die ik heb. het irritante van de consumentenbond is dat je tot de meest belangwekkende informatie van hen geen toegang hebt als je geen lid bent.

ik snap niet dat je er van uit gaat dat omdat jij het zegt een ander je blind gaat geloven en er op vertrouwen dat jouw informatie wel zal kloppen, als je zo goed weet dat dit uit een onderzoek van hen blijkt zet je toch de llink naar dat onderzoek erbij (bron vermelding is heel normaal hoor) en anders citeer je daaruit maar aangezien je dit niet doet komt het op mij over als "ik denk/geloof te weten dat ik ooit eens gelezen heb dat uit onderzoek van de consumentenbond blijkt dat....... " sorry maar dat is voor mij geen relevante informatie, al helemaal niet omdat ik je niet ken en dus ook niet kan beoordelen of je maar wat roept of gefundeerd iets zegt. misschien begrijp je nu iets beter hoe het werkt op een forum als dit en hoef je niet zo verongelijkt te gaan zitten doen ;-)

neem een simpel smaaktestje als welke prosecco volgens het kassa testpanel de beste was dit jaar, nou in dat onderzoek komt degene die ik het lekkerste voor de juiste prijs vind op de 4de plaats in plaats van zoals in mijn persoonlijke test op de eerste :-) vind dus dat die test voor geen meter deugt lol