Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 19-12-2011 23:26:16
Auto & Vervoer

Vitamine d

@ mimi40, bedankt trouwens voor het starten van dit topic want daardoor heb ik nu wel besloten te laten controleren hoe hoog mijn vitamine d3 is en niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn moeder die verdacht veel klachten heeft die door een tekort veroorzaakt zouden kunnen worden en waar we nog helemaal niet aan gedacht hadden.

ik vond zelf de info op het vitamine d forum onder de kop uitleg voor jip en janneke heel behulpzaam http://www.vitamined-forum.nl/index.php/topic,85.0.html">vitamine d forum

wat betreft je vraag of goedkoper ook kan, vaak wel maar ik kies in principe voor mijn supplementen het liefst ook voor organisch in plaats van anorganisch, je kan echter ook je bloed wat vaker er laten controleren als je van merk veranderd om te zien of je met dezelfde inname ook dezelfde opname in je bloed hebt. probeer dus die goedkope en vraag je huisarts voor een keertje extra prikken tussendoor om te zien of de hoeveelheid in je bloed goed blijft ;-)