Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 22-12-2011 09:21:22
Geldzaken & Recht

Vente-exclusive.com - garantie kleding

[quote=aerox schreef op woensdag 21 dec 2011, 19:02]in principe heeft u recht op een goed product het is alleen wat kan je verwachten van een broek die 25,-euro kost. een broek in die prijsklasse zal niet maanden meegaan en lijkt me normaal dat je snel slijtageplekken ziet. je moet zo zien u heeft eigenlijk gelijk maar niemand stapt naar de rechter voor 50euro en dan nog kunt u afvragen wat je moet verwachten als je die goedkope dingen koopt.

het mag natuurlijk niet zo zijn dat broeken die wat goedkoper zijn al na één wasbeurt deze slijtage vertonen.ik weet niet wat voor broeken het zijn maar als ik bij een groot winkelketen wat toch voordeliger is een spijkerbroek koop van 19,00 euro dan gaat die gewoon heel lang mee. ze horen dit echt op te lossen, anders vind ik de service slecht.
ik heb overigens zelf pas hoeslakens gekocht bij deze firma en daarbij valt de kwaliteit me helaas ook heel erg tegen. ik kan er de krant door lezen, zo dun. ik heb echter nog niet gereclameerd maar moet dit misschien ook doen. eens kijken wat ze zeggen.