Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

naitsoezn
naitsoezn - 22-12-2011 18:55:06
Vrije tijd & Tuin

Stadionverbod

@vladja: misschien kun je je beter bezighouden met dingen waar je wat vanaf weet, want voetbalkennis is duidelijk niet je sterkste kant. dit was namelijk gewoon een ajax-"supporter" en heeft dus niets te maken met het uit- of thuisvak of me-inzet. de rellen waren er ook geweest als de az-supporters thuis waren gebleven.

wat betreft het controleren van iedereen: niet te doen en als je graag mensen in het stadion wilt hebben zitten, moeten we dit ook niet willen met z'n allen want dan worden de kaartjes minstens 2x zo duur.... lekker dagje uit met het gezin?

die voetbalwet met meldingsplicht moet er gewoon snel komen, want als alle mensen met een stadionverbod zich gewoon moeten melden als er een wedstrijd gespeeld wordt, dan kun je ook niet in het stadion zitten om een keeper van achter aan te vallen...