Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-12-2011 21:38:47
Geldzaken & Recht

Serious request

nogmaals mensen...er blijft veel te veel aan de strijkstok hangen en direkteuren met hun hoge lonen en bonussen...nee van mijn schamel loontje (waar ik nu al niet van rond kan komen) gaat er echt geen cent naar acties zoals deze...bovendien vindt ik dat we op de eerste plaats voor ''henk en ingrid'' moeten zorgen dus voor ons eigen volk.

ik ben een pvv'er en dus ook van mening dat we veel te veel naar het buitenland geven, er worden bakken met geld de grenzen over gegooid ! dit moet stoppen en wel nu !

ons landje is zóóó klein en hebben een ontzettende staatsschuld waar ook nog eens talrijke bezuinigingen bijkomen...laat andere landen ook maar 'ns geld uitgeven aan zulke actie's !!!