Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 23-12-2011 10:11:07
Computers & Telefonie

Mail niet afgeleverd : retour afzender

[quote=remi schreef op donderdag 22 dec 2011, 23:41]daar ben ik dus wel aan gehecht, want dat is mijn outlook adres waar al mijn mails komen. maar mijn vraag is als ik dan een nieuw mailadres pak, komen dan mijn oude mails naar mijn nieuwe adres of moet ik dan aan iedereen doorgeven dat ik een nieuw adres heb?
als je gehecht bent aan je emailadres, dan wordt het inderdaad lastig. als je een nieuw emailadres gaat gebruiken, moet je inderdaad iedereen op de hoogte brengen van je nieuwe emailadres. de mailtjes van je oude adres naar je nieuwe adres door laten sturen kan wel, maar is een beetje zinloos, want dan worden die 'returnmailtjes' ook doorgestuurd en schiet je er dus niets mee op....

kortom, je kan het nog even aankijken, maar als die ellende blijft binnenkomen is een nieuw emailadres toch echt de enige oplossing.

freya