Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 23-12-2011 11:34:38
Computers & Telefonie

Google weer in het nederlands?

@ freya en edrick3

bedankt voor de tips, ik heb nu in ieder geval 1 google page in het nederlands met al mijn gegevens in de zwarte balk waarmee ik dus ook direct door kan klikken naar m'n gmail, op zich wel gemakkelijk. ik gebruik al jaren heel tevreden firefox en heb bij hen even gekeken hoe het nu zat met jouw startpagina knop freya want die zat er bij mij niet op maar dat bleek te komen omdat ik de menubalk gebruik ;-) na wat uitproberen zag ik dat ik dan de lijst bladwijzers krijg (zoals de favorieten van ie heten bij de fox ;-)) dus heb ik het gelaten zoals het was en de favoriete google page gewoon bovenaan in mijn eerste mapje gezet.

het blijkt dat het extra adresbalkje de adressen van zoekmachines bevat (wat ik dus niet wist, nog nooit ingekeken, dacht dat het alleen google was) en als ik via die zoek krijg ik dus steeds alles in het engels. aangezien ik die andere zoekmachines niet gebruik heb ik dat adresbalkje verwijderd en in mijn configuratiescherm "mijn" google page als startpagina voor internet ingesteld et voilà als ik via "menu" nu direct het internet op ga verschijnt ook daar nu een nederlandse versie :-d

ondertussen meteen even bij de fox mijn pagina opgeleukt met kerstballen bovenin (zou dat een typisch "vrouwending" zijn om de pc op te leuken met plaatjes en dat regelmatig te veranderen?;-)) dus helemaal blij.

bedankt, het werkt weer lekker zo en edrick3 misschien gooi ik die gmail wel een keer eraf maar ik gebruik hem nu als bewaardoos voor allerlei papperassen, mail, fotos en brieven die ik niet kwijt wil raken en gezien de enorme opslagcapaciteit vind ik dat wel handig. maar als je een betere oplossing daarvoor hebt houd ik me aanbevolen, ik heb voor mij belangrijke zaken in back-up op een usb-stick maar het idee om zeg maar een brievenbus op internet te hebben die je niet gemakkelijk kwijt kan raken en waar belangrijke stukken dus goed bewaard liggen terwijl jij er vanaf allerlei plaatsen bij kan, vind ik wel handig ;-)

groetjes,
eenigma.