Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

naitsoezn
naitsoezn - 23-12-2011 17:52:07
Vrije tijd & Tuin

Stadionverbod

[quote=conny2 schreef op vrijdag 23 dec 2011, 15:57]als je een baan en een gezin hebt dan doe je zulke dingen niet. lijkt mij de beste therapie.
ooit de documentaire hooligans over de engelse relsupporters gezien? het zijn (iig in engeland destijds; jaar of vijf terug) juist de 'gewone' mensen die aan het rellen waren. mensen die gewoon een 9 tot 5 baan op kantoor hadden, met thuis een vrouw, 2.3 kinderen en een hond. die lui hadden als uitlaatklep om lekker bij elkaar te komen om te rellen, heel onwerkelijk. als je eens iets anders wilt zien deze feestdagen zou ik er eens een uurtje voor uittrekken ;-).

wat betreft de hele discussie over de politie-inzet: mensen die niets met voetbal hebben lijken vaak te vergeten dat het nog altijd om honderden duizenden mensen gaat die elke week naar het stadion trekken (en een veelvoud daarvan naar de kroeg). ja, handhaving van dat stelletje ongeregeld kost een beetje, en daar moet ook echt wat aan gedaan worden, maar handhaving is nog steeds een taak van de overheid. als je dit naar de clubs verschuift, dan is binnen no-time het voetbal in nld helemaal kapot. dan heb je dus de hobby van een paar miljoen mensen afgenomen, terwijl ik altijd dacht dat overheidsgeld besteed moet worden aan dingen voor het volk.