Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-12-2011 21:52:37
Computers & Telefonie

Pretium

Freunde und freundinnen und inbesondere de bolschewistische rode haan!

meine herzlichsten glückwünsche; de hoge raad heeft het cassatieberoep van pretium tegen het http://www.rechtspraak.nl/ljn.asp?ljn=bl0045">arrest van 12 januari 2010 van het gerechtshof den haag afgewezen. dat ging over de wijze waarop de vara gebruik maakte van persvrijheid, vrijheid van meningsuiting, feitenonderzoek en wederhoor. http://www.rechtspraak.nl/ljn.asp?ljn=bu3924">zie hier voor de fijnproevers. de procureur generaal maalt de punten van pretium telecom hier zo grondig fijn, dat ik welhaast kan spreken van een totale afwijzing waar hij speciaal is voor gaan zitten om deze zo zorgvuldig mogelijk zonder ook maar iets te vergeten, op papier te zetten. maar ja, dat mag ook wel worden verwacht van de hoge raad. of de prijs (€ 2.585,34) in verhouding staat tot de kosten, dat is de vraag.

nach fast 7 jahren kampf gegen die pretium fernpiraterie, ist der sieg nahe. in alle bescheidenheid mag ik opmerken dat mijn presentatie van der pretiumführer op vrijdag 13 maart 2009, een keerpunt was, waarbij de strijd van enkele heldhaftige individuen veranderde in een totale oorlog van de consumenten tegen pretium. de mobilisatieoproep voor deze oorlog staat nog altijd op het voorblad van http://herrdoktoroetker.angelfire.com/">de telefoongids. die mobilisatie van de consumenten heeft het in eerste instantie voor pretium gunstige getij van de rechtspraak doen keren in haar nadeel. de hogere rechters konden in de procedures tegen vara en tros niet meer voorbij gaan aan de breed gemeenschappelijk ervaren en gesignaleerde oneerlijke handelspraktijken van pretium telecom en het gebrekkige bestuursrechtelijke optreden van de overheid daartegen.

wij zijn er helaas nog niet in geslaagd om de aanpak van oneerlijk handelende ondernemers in de strafrechtelijke sfeer te trekken. we moeten voorlopig tevreden zijn met de 'nieuwe' regelingen voor het opzeggen van abonnementen in de telecommunicatiewet (artikel 7.2a) en het burgerlijk wetboek (artikel 6:236 en 6:237).

und herr tdehond, u kunt, wanneer van toepassing, voortaan met een gerust hart verwijzen naar de telefoongids aangezien deze nu door veelvuldig downloaden informeel is geautoriseerd als naslagwerk door de hoge raad der nederlanden.

ich hab immer nur noch zwei sterne (glücklich sind die rote daumen entfernt worden), aber ich hoffe trotzdem etwas wieder ein bißchen gut gemacht zu haben.

gesundheit!
herrdoktoroetker