Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 23-12-2011 22:19:01
Voeding & Gezondheid

Croissants maken van bladerdeeg

Bladerdeeg is de algemene benaming voor een deegsoort, dat uit een heleboel dunne laagjes bestaat, die bij het bakken gedeelte van elkaar los laten, zodat er lucht tussen komt. dat effect ontstaat door de bereidingswijze van het deeg, nl. allemaal hele dunne laagjes op ekaar gescheiden door flinterdun vetlaagje.

de naam zegt dus niet alles over de smaak van het deeg zelf. die kan wel degelijk verschillen als ook de manier, waarop de laagjes van elkaar scheiden bij het bakken.

vladja