Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-12-2011 02:01:46
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Beloperator schreef op vrijdag 23 dec 2011, 20:47: hoe de post wordt rondgebracht door de amateurpostbode.gisteren zag ik aan de overzijde van de straat een jongeman,mutsje op en daaronder een koptelefoon.muzikale postbezorging!!aan mijn kant van de straat liep een andere makker de post in brievenbussen te doen.ondanks de muziek werd af en toe iets naar elkaar geroepen.ik hoorde mijn brievenbus klepperen,er lag al post in de brievenzak maar de postbode was nog in de weer met een grote enveloppe,die hij door de gleuf probeerde te persen.ik opende de deur en voorkwam dat het poststuk in de kreukels ging.ik zei bij het aannemen van de post dat het probleem van het in de bus doen nu voor hem was opgelost.ik werd vragend aangekeken terwijl de postman iets mompelde,dat in mijn oren buitenlands klonk.het kan dus zijn dat postnl buitenlandse bezorgers in dienst heeft.weer binnen zijnd trof ik tussen de kerstkaarten vier witte enveloppen aan, met daarin een kerstkaart van gamma.waarom vier maal? ik denk dat de man gauw van zijn hoeveelheid rond te brengen reclame brieven afwilde.
over zorgvuldigheid gesproken. dan had ik nog een andere postale ervaring.zondag 18 december doe ik een gewone brief op de post voor de buslichting van 18.00 uur. deze gewone brief moest naar een adres in den haag. pas op vrijdag 23 december wordt de brief op het haagse adres bezorgd.
jammer dat zo'n mooi,goed functionerend bedrijf als de ptt door slecht beleid naar de afgrond gaat.zelfs het postale pensioenfonds blijkt in de problemen te zitten.

het maakt blijkbaar - al jaren zo rond december - voor postnl(en diens rechtsvoorgangers) niet uit of er een frankering van € 0,46 of € 0,36 op zit, het wordt weleens bezorgd door de postbezorger een paar dagen later, onderscheid van een gewone brief en kerst/nieuwjaarspost is te ingewikkeld voor postnl.de reguliere brief wordt niet anderedaags bezorgd helaas.