Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-12-2011 19:42:15
Geldzaken & Recht

Serious request

Loreleigil schreef op zaterdag 24 dec 2011, 12:24: haarp schreef op vrijdag 23 dec 2011, 18:55: ik ben met je eens dat wij nog een verwend land zijn in tegenstelling tot africa, doch ben ik het niet eens met jouw versie van kritiek jegens forum leden. als je kritiek geeft probeer dan eerst te nuanceren .... dat geldt geloof ik voor zo'n beetje 80% van het forum. en ik geloof dat ik in het door jou gequotte bericht juist jouwe bericht nuanceerde als de pest...

ik heb het helemaal met rutte gehad. achterbaks en oprichter van het slachthuis wat betreft de lagere inkomens.
belangrijk is de afschaffing van de hypotheek rente voor villa's !? gewoon onbegrijpelijk ................ dat de vvd hier niet bezuinigd.

daarnaast punt 5 vind ik walgelijk:

5- blijf met je fiscale handen af van kinderen welke een een beperkt bijbaantje hebben als de ouders om wat voor reden dan ook afhankelijk zijn van een bijstanduitkering. deze kinderen hebben ook recht op een spelcomputer etc. doch in de nieuwe bijstandwet wordt het verdiende geld van de minderjarige 100% afgetrokken van de uitkering van de ouders.

iets om aan te denken als de klok 12 uur slaat op nieuwjaarsnacht.