Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-12-2011 00:03:24
Geldzaken & Recht

Serious request

Spooky01 schreef op zaterdag 24 dec 2011, 22:00: de opbrengst 8.621.004!!!!! prachtig en aan al degene die nog wat te zeiken hebben. kijk eens naar de bijdragen van eric corton. die mensen hebben dit echt nodig. en aan alle andere er zijn ook in nederland mensen die hulp nodig hebben dat weet ik.

fijn bedrag; bevestigd mijn antwoord van donderdag 15:13. nederlanders blijven klagen en blijven geven. 't hoort bij ons, nog steeds: de tulpen, de klompen en de gulheid. waarom calvinistisch: wees trots op dit land. je mag ongestraft rutte, wilders en iedereen afbranden; wat abarth zegt in zijn antwoord naar mijn wedervraag: hij heeft wel gelijk: als niemand iets geeft om allerlei redenen (zoals ik zelf) krijgt de andere kant van de wereld helemaal niets.
juist terug van de dienst in de kerk: de pastor heeft ons wederom weten te raken met zin "preek", het orgel en de liederen heeft me wederom geraakt (oh vladja, wat een chat) en de collectes waren weer zeer groot: voor de mensen in arme landen. ondanks alle geliefden die ons dit jaar weer zijn ontvallen: als u kunt geven wat u kunt, blijf het doen: op uw eigen manier. moge god u allen op uw weg blijven begeleiden.