Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marscholl - 25-12-2011 19:18:13
Computers & Telefonie

Welk mailprogramma?

[quote=macwouter schreef op zondag 25 dec 2011, 16:04]ik gebruik.
hotmail (standaard).
gmail (google.
kpnmail (outlook).
macmail (apple).

alle post kan ik openen via gmail.

firefox ?? een heerlijke browser met die prachtige extentie,s bijv downloadhelper en persona,s. en als je slim bent laat je de bladwijzer leeg en sluit een klein sticky op je computer aan en sleep je internetadressen daar naar toe. ik raad u aan gmail. en inderdaad freya voor ios 5.0.1 heb je outlook nodig voor het geval dat marscholl (enge naam trouwens) ook een iphone heeft.

als je mijn naam eng vindt: wacht maar tot je mij in het echt tegenkom. zonder dollen, het is een samentrekking van mijn voor en achternaam: martin scholl....en nog wat. ik had zelf de associatie met marshall, ordehandhaver en zeer goede gitaarversterkers maar dit terzijde.

ik heb geen iphone, mac., apple (behalve golden delicious in de tuin), kleine sticky`s rook ik op en mijn adressenbestand bestaat uit slechts enkele namen, waar van tijd tot tijd eerder iemand afvalt dan bijkomt, ik heb ook geen behoefte aan dit alles. ik zoek gewoon een mailprogramma van waaruit ik eventuele belangrijke zaken op een andere plaats dan binnen het mailprogramma kan opslaan, kortom, een computer die doet wat ik zeg en geen die mij gaat vertellen wat ik wel of niet moet doen, ik ben de baas tenslotte.

net schoot mij te binnen waarom ik van firefox ben afgestapt: ik had arrow classic rock in het opstartmenu staan, dat is fijn als je gelijk muziek hebt en dat deed het niet meer na een update, wat ik ook probeerde. heb wel al die tijd ff op de pc laten staan. zal het weer eens een kans geven. terug naar het topic: ik zocht geen browser maar een mailprogramma.