Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

moeder56
moeder56 - 26-12-2011 20:18:10
Geldzaken & Recht

Huur subsidiedirect naar de verhuurder

[quote=stacey schreef op maandag 26 dec 2011, 19:18][quote=marjon1 schreef op maandag 26 dec 2011, 18:39]bedankt, daar zal ik dan volgens u wel bijhoren, bij een eigengereid zooitje volk.
ben in ieder geval blij dat u niet van me kunt zeggen dat ik bij een vrijblijvende slappe hap zonder eigen mening hoor, daar zou ik wel buikpijn van krijgen.


die eigen mening heb je dus niet, jouw mening is de mening van het egoistische meelopende eigenheimende zooitje van de laatste jaren......... ;-)


stacey, waar bent u mee bezig. het lijkt wel of de frustratie van het leven op marion afgereageerd wordt. ik ben het overigens zeer eens met marion. uiteindelijk is het gemeenschapsgeld. natuurlijk zullen er genoeg mensen zijn die het wel gebruiken waar het voor bedoeld is, en daarom zou het geen probleem moeten zijn het rechtstreeks over te maken. bijkomend voordeel is dat de mensen die het dus niet doen beschermd worden tegen huisuitzetting en/of zorgrekeningen die ze niet zouden kunnen betalen. wat mij betreft mag het ook zo zijn dat iedereen de toeslagen krijgt en de huur en zorgpremie in haar geheel meteen in mindering van het salaris of uitkering wordt gebracht. scheelt heeeeeeeeeeeeeel veel ellende. en als ik door deze menig ook onder het eigengereid stukje volk behoor , dan moet dat maar.