Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
breeze - 28-12-2011 03:09:32
Computers & Telefonie

Mail niet afgeleverd : retour afzender

Ik wil nog even toevoegen dat als je een email verstuurt aan anderen, in grote getale zet de adressen dan niet neer bij aan: of cc: maar bij bcc, dan zien anderen al die emailadressen niet., die ze ook vaak gebruiken bij een forward of doorsturen.
het nadeel van bcc is dus wel dat je later niet kan zien aan wie je die mail hebt verstuurd.
hoe vaak zie je niet van die mails die alsmaar doorgestuurd worden en er staan dan massa's mailadressen in. een spammer kan die dus lekker misbruiken.

zelf deel ik mijn contactpersonen in in groepen, bijv. familie of beste vrienden of kennissen, dan hoef ik alleen maar die groep bij aan: aan te klikken en dan weet ik dat de juiste mensen dit krijgen en ik dan geen vergissing kan maken als dat per ongeluk naar een vage kennis wordt gestuurd die ik niet echt ken.
ook raad ik je aan om in je instellingen te zetten dat een beantwoorde mail niet automatisch naar je adresboek wordt gekopieerd. alhoewel dat in office outlook 2007 niet te vinden is, maar in windows mail van vista dus wel (dat is hetzelfde als outlook express in xp.

ik ga nu mijn bed opzoeken, was even leuk om nu in de vrije dagen een keer laat naar bed te gaan.

greetz,
breeze