Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 29-12-2011 17:20:26
Geldzaken & Recht

Deurtjes kastje sluiten niet, oplossing neckermann kan 122,25 kosteni

Nog wat foto's in de hoop dat dit helpt, de eerste is schuin genomen want ik stond wat gek ervoor maar je ziet het hele kastje en dat de deurtjes allebei een opening hebben tussen de geblokte sierrand en de bovenkant van het deurtje en dat het kastje nu op een vlakke ondergrond staat want dat gaf volgens ron530 een punt ;-)
http://oi41.tinypic.com/1251k0m.jpg">kastje schuin op de foto maar goed te zien en dan een close up van beide kieren die volgens mij dus niet zo horen te zijn, een kast hoort volgens mij deuren te hebben die afsluiten of ze nu van neckermann komt of door een timmerman zijn gemaakt, vind het een rare redenatie dat omdat ze van neckermann komt je maar tevreden moet zijn dat je voor 200 euro een kast koopt met deuren die niet afsluiten.
http://oi43.tinypic.com/nv1mj9.jpg">hier een close up van de kier van het linkerdeurtje (links als je ervoor staat ;-)). en http://oi40.tinypic.com/20p4s40.jpg">hier een close up van de kier van het rechterdeurtje tenslotte heb ik het rechterdeurtje geopend en een foto gemaakt van de scharnier en kan je zien hoe de zijkant van het deurtje uitkomt op een halve centimeter boven de geblokte sierrand, juist dit feit het niet aansluiten van de zijkant van het deurtje tegen de bovenrand aan de kant waar het scharnier zit betekend volgens mij dat de scharnieren binnenin de kast 4 à 5 mm te laag zitten maar aangezien ron503 zo goed weet dat het wel een montagefout moet zijn hoor ik graag van hem welke montage fout ik dan gemaakt heb zodat ik die kan herstellen http://oi44.tinypic.com/16bj4sx.jpg">deur open met scharnier en ruimte bovenin tussen deur en bovenzijde kast het zwart op de foto is de schaduw van de lamp en de flitser van de camera in het echt is dat gewoon wit net als de rest van de kast ;-)

@ron503 roepen dat het wel een montage fout moet en zal zijn zonder dat te onderbouwen maakt niet veel indruk, zegt niet veel en kan ik niks mee. ik heb toevallig al menig deur afgehangen en heel wat kasten in elkaar gezet en gerepareerd, voor zover het kon en kan mag ik graag klussen.

jij zegt:

"duidelijk een montagefout, scharnieren zijn op vele manieren in te stellen. ik heb ook de foto's bestudeert maar met de constructie is niets mis. met bouwpakketten is het afstellen van de scharnieren het moeilijkste van het bouwen."

hoe kan jij nou weten of de voorgeboorde gaten in de zijwandjes van de kast op de juiste plaats zitten en er dus met de constructie niets mis is, waar baseer je dat op, ik kan uit je gegevens (die 0,0 zijn ;-)) niet opmaken of je ter zake kundig bent of gewoon maar roept wat je denkt dat het wel zal weeseuh, graag gefundeerd en constructief reageren in plaats van alleen maar roepen het zal wel zus of zo zijn zonder dat je het weten kan. als ik iets fout heb gedaan dan hoor ik dat graag maar dan wel zo dat ik er iets mee kan en de fout dan op kan sporen. ik heb de scharnieren al op allerlei manieren getracht te stellen met het resultaat dat ik eerder heb gemeld, scheef hangende deurtje met een opening aan de buitenkant van de kast en aansluitend op de bovenrand aan de binnenzijde van de kast. als jij met behulp van die foto van het scharnier kan zien wat ik fout zou hebben gedaan volgens jou dan hoor ik dat heel erg graag van je.