Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 29-12-2011 17:34:41
Geldzaken & Recht

Deurtjes kastje sluiten niet, oplossing neckermann kan 122,25 kosteni

Oh ja, als je met je muis op de foto gaat staan kan je hem nog eens vergroten voor een zo goed mogelijk zicht en de kier is dus een halve centimeter dat lijkt weinig maar is als je ervoor staat echt wel veel hoor. het kastje staat in de keuken en de bedoeling is wel dat er geen kook/vetaanslag in de kast komt.

het is natuurlijk geen optie om op deze voorwaarden een monteur van neckermann te laten komen want die zal ongetwijfeld gaan roepen dat het een montagefout is en hoe moet ik dan bewijzen dat het niet zo is, daarnaast..........
stel dat het wel zo is in hoeverre mag je van een verkoper van een kastje verwachten dat als zij deze als bouwpakket afleveren en de montage niet goed lukt door de klant -om wat voor reden dan ook- zij zulke exorbitante bedragen in verhouding tot de aanschafkosten rekenen om het probleem aan het door hen geleverde product op te lossen? wat zijn in zo een geval eigenlijk de rechten, ik weet het even niet en ben op het moment fysiek beperkt, ff pech met het lichaam dus alles opzoeken lukt me nu niet.

bedankt voor het meedenken en alle tips zover, ik ben gewoon erg teleurgesteld dat zo een groot bedrijf voor wie het toch niet moeilijk moet zijn een goede service te leveren het volkomen af laat weten en je als klant aan je lot overlaat met een zoek het maar uit of trek je portemonnee en nog riant ook want ons probleem is het niet. als neckermann het niet oplost blijf ik gewoon met een kast zitten waar ik duur voor betaald heb want voor mij is dit heeeeeel veel geld, gewoon een heel grote uitgave en ff een timmerman inhuren om de deurtjes er goed in te krijgen zit er dus niet in............. nou ja, balen gewoon.