Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 29-12-2011 17:38:31
Geldzaken & Recht

Deurtjes kastje sluiten niet, oplossing neckermann kan 122,25 kosteni

Sorry, ik zie er ook geen fouten inzitten, wat ik wel zie is een nogal ruime kier tussen de deur en de bovenkant van de kast. ook zie ik in de beide toegevoegde foto's geen afwijkingen in het kruis.

met het voorboren van de gaten zit kennelijk iets van speling. in uw geval lijken de gaten die zijn voorgeboord aan de hoge kant te zijn, waardoor de deuren iets te laag lijken te vallen. maar om hier nu meteen aan te gaan geven.

ik heb de kast op neckermann bekeken, ook daar is wel sprake van een kleine naad. voor de rest lijkt de kast onderaan wel netjes aan te sluiten. ik denk zelf dat het een kwestie is van wat speling, meer niet.

het is niet zo, dat je de scharnieren nog iets 'omhoog' kan stellen?

persoonlijk denk ik dat het inherent aan de kast is. lijkt lullig, veelal vind je dit soort perikelen ook bij de ikea kasten. net ff wat teveel speling op bepaalde plekken.