Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 29-12-2011 17:53:08
Geldzaken & Recht

Huur subsidiedirect naar de verhuurder

[quote=stacey schreef op woensdag 28 dec 2011, 19:52][quote=marjon1 schreef op woensdag 28 dec 2011, 17:44][hier wijkt u intussen toch wel heel ver van de discussie af.
ik heb het helemaal nooit gehad over het uit handen geven van uw complete financiën, alleen over het direct overmaken van toeslagen die men ontvangt om bepaalde betalingen te kunnen voldoen.
als u vind dat het dan hier al op een communistich land gaat lijken dat weet u toch echt niet waar u het over heeft.


wijk niet van de discussie af, dit is de discussie en daar reageer ik op, daarom is het ook een discussie......
zoals jij stelt hebben we hier teveel vrijheden dus moeten we worden ingeperkt............. klinkt mij niet als democratisch in de oren.........
huurtoeslag moet naar verhuurder, zorgtoeslag naar zorgverzekeraar kinderopvangtoeslag naar de kinderopvang, kinderbijslag/kindtoeslag naar kledingwinkel ? ......
en als je de pech zou hebben om bijstand te ontvangen maken ze straks zeker ook nog uit waar je dat aan uit mag geven want dat is tenslotte ook gemeenschapsgeld.....misschien uitkeren in voedselbonnen en naar de inboedelverzekeraar dan want de rest hebben ze al voor je betaald.............. want als je dit soort dingen verplicht zou gaan stellen kun je er donder op zeggen dat er nog meer gaat volgen omdat ze dan wel even voor ons zullen zorgen dat het op de juiste plaats terecht komt...........en dat wij niet in de problemen kunnen komen ......
en dat de prijzen duurder worden omdat er wanbetalers zijn..........
zonder die wanbetalers vinden ze wel weer ander excuus/zwart schaap om de schuld te geven voor de eeuwige prijsverhogingen hoor.



ja, als u dan toch weer begint over de kinderopvang toeslag, weet u eigenlijk wel hoeveel mensen daar misbruik van hebben gemaakt??
nee zeker, moeten ze natuurlijk ook zelf weten. de kinderen naar oma voor 40 uur in de week en zelf maar 18 uur werken.
maar ja, we leven in een vrij land en het is erg democratisch om de zaak te flessen.
nee hoor, dat geld uiteraard weer niet voor iedereen, maar het gebeurd en degene die zich weer eens altijd netjes hebben gedragen moeten er dan weer voor boeten en betalen het gelag.
maar dit is vast ook allemaal de eigen verantwoording.
ik heb trouwens geen reactie gezien op mijn opmerking over die inmiddels 300.000 mensen die maar gewoon geen zorgpremie betalen en wel gebruik maken van zorg. moet gewoon kunnen, eigen verantwoording en ze krijgen toch een boete die ze van ze lang zal ze leven niet meer gaan betalen maar wat maakt het allemaal uit, vrijheid blijheid. degene die wel betalen doen er gewoon een beetje bij, maakt niks uit, komt allemaal goed.
halelujah, peace man. ik krijg er onderhand het 60-er jaren gevoel bij.