Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 29-12-2011 18:33:42
Geldzaken & Recht

Deurtjes kastje sluiten niet, oplossing neckermann kan 122,25 kosteni

[quote=despuiter schreef op donderdag 29 dec 2011, 17:46]die kier hoort erin hoor, zonder kier krijg je de deur waarschijnlijk niet open of dicht en beschadigd de boel. stellen omhoog of omlaag aan de scharnier zijde gaat ook niet met zulke scharnieren.
wat je kan doen is een wit hoeklijntje bij de gamma halen en die tegen de boven rand aan plakken dan is de kier dicht.

ook @ wolvenjong die met dezelfde suggestie kwam, dat lijkt mij inderdaad het beste om te doen want de scharnieren in de kast verplaatsen gaat mij niet lukken. natuurlijk heeft iedere kastdeur ruimte nodig om te kunnen openen en sluiten maar meestal is één tot anderhalve mm voldoende en niet zoals hier 5mm zodat je langs de bovenkant van de deur de kast in kijkt en stof en ander vuil makkelijk naar binnengaat.

er waren 4 gaten voorgeboord voor het onderdeel van het scharnier dat in de kast zelf werd gemonteerd, het middelste gedeelte van het scharnier, zeg maar het hoogste gedeelte is wat je dan over de verhoging heen schuift met de achterste schroef zet je het scharnierdeel van de deur dan vast op dat in de kast en de voorste in het middendeel is de stelschroef/bout.

@ron503
tja ik wil inderdaad graag waar voor mijn geld en houd ervan als dingen waar ik een heleboel geld aan uitgeef een zekere kwaliteit hebben. uiteraard gaat in de loop der tijd de boel vanzelf wat scheef hangen en wordt met name hang en sluitwerk minder goed maar om nou met een hagelnieuwe kast te beginnen met slecht hang en sluit werk tja dan mag dat in uw ogen muggenzifterig en pietluttig zijn, ik verwacht gewoon waar voor mijn geld. net doen alsof 200 euro een minimaal bedrag is voor een kast vind ik gelul, voor mij is dat een heel dure kast dat het voor u niks voorstelt is fijn voor u maar geeft niet het recht om maar te stellen dat wie arm is maar tevreden moet zijn met een in uw ogen goedkoop prul waarvan de deurtjes niet goed afsluiten.

het is niet "goedkoop is duurkoop" als uit je portemonnee 200 euro een hele dure koop is, sorry hoor maar dat is domme praat van mensen die met gemak meer kunnen besteden. we mogen niet meer terugrekenen maar dit kastje kostte in gulden tijd 440 gulden en dat is niet een paar tientjes waar je tevreden kan zijn met een lage kwaliteit vind ik.