Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 29-12-2011 18:37:47
Geldzaken & Recht

Deurtjes kastje sluiten niet, oplossing neckermann kan 122,25 kosteni

[quote=zwemmer schreef op donderdag 29 dec 2011, 17:55]het was beter geweest als je niet aan de kast gesleuteld had en het volgens de procedure zoals op de site aangegeven weer op had laten halen. voor de demontage zou je dan iemand aan hebben moeten spreken. overigens staat neckermann niet bepaald bekend voor het leveren van kwaliteitsartikelen. de prijs van 199 euro is niet veel. een beetje gewacht en erop toegelegd en je had een fijner kastje gehad. goedkoop is duurkoop.

zwemmer

beter lezen zwemmer want ik heb er niet aan gesleuteld maar het in elkaar gezet zoals de bedoeling was en is, waarbij je de deurtjes nu eenmaal het laatst erin hangt en dan pas kan zien dat ze niet aansluiten zoals zou moeten en die opmerking over goedkoop en duurkoop is gewoon een beetje dom van je. je weet doordat je meeleest en schrijft hier allang dat ik van een bijstand leef en dan is 200 euro geen goedkoop waarbij het sowieso discutabel is of 200 euro voor een klein wandkastje weinig geld is.