Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

swiveltop
swiveltop - 30-12-2011 00:53:30
Geldzaken & Recht

Nieuwjaarswens reclamebezorger

[quote=diumenge schreef op donderdag 29 dec 2011, 07:17]gister kwam de bezorger van http://www.netwerkvsp.nl/nl/web/over-netwerk-vsp/nieuwsartikelen-home/-/asset_publisher/5xsa/content/onze-bezorgers-gaan-weer-langs-de-deuren?redirect=http%3a%2f%2fwww.netwerkvsp.nl%2fnl%2fweb%2fover-netwerk-vsp%2fnieuwsartikelen-home%3fp_p_id%3d101_instance_5xsa%26p_p_lifecycle%3d0%26p_p_state%3dnormal%26p_p_mode%3dview%26p_p_col_id%3dcolumn-5%26p_p_col_count%3d2">netwerkvsp (de bezorger van de reclamefolders dus) aan de deur om 'een sprankelend 2012!' te wensen. heel vriendelijk, maar gaat het niet wat ver dat zelfs de bezorgers van reclamefolders dit komen doen?



mijn antwoord: nee,dat gaat niet te ver.

want ze vragen u niet om geld?,ze komen u slechts een sprankelend 2012 wensen :-)

de keuze om te geven maakt u zelf,u hoeft zich niet verplicht te voelen om te geven.

zelf doe ik het overigens wel,voor de huis aan huis-bladen,ik heb een ja/nee sticker dus ik ontvang geen reclame.
een kleine extra motivatie voor de jeugd lijkt mij wel op zijn plaats,ze doen het toch maar mooi door weer en wind,rijk worden ze er echt niet van.

ik geef meestal 1 tot 2 euro,lijkt niet veel maar tel alle adressen maar eens bij elkaar op.