Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wolfenjong
wolfenjong - 30-12-2011 10:46:32
Elektronica & TV

Betrouwbaarheid.

Hallo

de communicatie van dit bedrijf laat inderdaad te wensen over, bestelde een product daar,begin december, zat 2 dagen levertijd op, ontvangde niets na 3 werk dagen, keek na het weekend naar mijn bestelling, stond in de wacht, een dag later kreeg ik pas een mail dat het product niet leverbaar was voor in het nieuwe jaar, dat was natuurkijk niet de afspraak, dus ik zocht contact via live mail met het bedrijf en annuleerde de bestelling en eiste mijn geld terug, dat werd toegezecht, maar na twee weken, nog geen cent terug gezien, kijk weer na mijn order bij hun op de site, staat deze nog gewoon in de bestelling, dus weer via live mail een klacht ingediend, en weer zou de bestelling geannuleerd worden en toen kreeg ik na 2 dagen mijn geld terug.

dus conclusie neem je daar niet steeds zelf het initiatief doen ze niets, dat is ook mijn ervaring helaas met redcoon, en een bestelling doe ik daar dan ook niet meer.

succes er mee.