Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

merryweather
merryweather - 30-12-2011 14:28:31
Vakantie & Reizen

Prijs van een vliegticket

[quote=bharmsen schreef op vrijdag 30 dec 2011, 13:15][quote=merryweather schreef op vrijdag 30 dec 2011, 11:42]men is verplicht bij de 1e klik zeg maar de totaalprijs te tonen,inclusief alle toeslagen en belastingen.dit doen o.a transavia,easyjet en klm prima.doet een leverancier dat niet dan zijn ze feitelijk strafbaar!

dit is wel erg kort door de bocht? bij bv transavia zie bij de 1e klik wat de vlucht kost bij de 2e klik of je eventueel een koffer wil mee nemem als ruimte bagage (hand bagage maximaal 10kg) zo ja dan komt er geld bij en bij de derde klik moet je aangeven of je wel of geen verzekering wilt en dan zie je de echte prijs.

groetjes ben2

de prijs van de ticket zie je wel bij de eerste klik extra opties zijn géén verborgen kosten en komen pas daarna en zijn jouw keuze maar niet verplicht.je hoeft geen verzekering te nemen als je een doorlopende hebt,ga je kort weg dan volstaat een kleine trolley met een verschoning als handbagage en komen die kosten er dus ook niet bij voor bagage. volgens mij is het enige wat je er nog bij krijgt aan kosten €15 voor zogenaamde extra beenruimte( verplicht) daar komt bij dat o.a transavia onder het kopje service op de website( bovenin) duidelijk heeft staan waarvoor extra berekend wordt en je dus niet voor verassingen komt te staan.klm dito.wij boeken hier minimaal 6x per jaar een losse ticket voor het gezin ivm familiebezoek en ik moet zeggen dat wij tot op heden altijd transavia hebben gevlogen en easyjet.de ene keer is de één goedkoper en vice versa.