Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

su
susannef - 31-12-2011 00:18:06
Vrije tijd & Tuin

Opzegadres abonnement is een postbus

[quote=zolguy schreef op vrijdag 30 dec 2011, 23:22]om mijn abonnement op te zeggen bij de sportschool fit4free in eindhoven, moet ik een brief sturen naar een adres dat enkel bestaat uit een postbus.

uiteraard kan in dit geval geen aangetekende brief worden verzonden, want er is niemand om deze in ontvangst te nemen.

waarom zijn zulke bedrijven nog toegestaan in een land zoals nederland ??


is zeker geen uitzondering, veel bedrijven gebruiken voor hun zakelijke post een postbusadres.

@tenormin als de sportschool om de gewone postbuspost gaat, kunnen ze toch gelijk de aangetekende post meenemen? ik heb ooit ook via aangetekende post een sportschoolabonnement opgezegd, geen centje pijn. als het een vereiste is om op een bepaalde wijze op te zeggen, zal je je daar toch aan moeten houden om te voorkomen dat jou verweten wordt dat je niet op de juiste manier opgezegd hebt. als ts kan aantonen dat hij de opzegging tijdig heeft verstuurd, is het heel simpel gezegd niet zijn probleem als de sportschool de brief niet op komt halen.
wel zou ik zelf bij het uitblijven van een tijdige reactie op een aangetekende brief persoonlijk bij de sportschool langs gaan om een exemplaar te overhandigen.