Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

naitsoezn
naitsoezn - 31-12-2011 18:28:52
Auto & Vervoer

Waarom

Dit topic zal maandag wel van het forum verdwenen zijn, want het is immers geen consumenten-topic, maar ik kan me heel goed vinden in het verhaal van ts.

wat me vooral stoort zijn de persoonlijke aanvallen op "experts" wanneer er iemand vindt dat een reactie verkeerde informatie bevat en/of niet relevant is. in plaats van kort weer te geven wat er aan de informatie schort, wordt er vaak een heel relaas gehouden om de persoon in kwestie tot in het diepste van de ziel te krenken. die mensen lijken gewoon niet te (willen) begrijpen dat een persoonlijke noot voor vragenstellers soms heel geruststellend kan zijn, en dat er meer is dan feitelijke kennis.

wat me aan dit forum an sich vooral stoort is het gebrek aan moderatie. ik snap dat de redactie van kassa er niet op zit te wachten op 24 uur per dag de reacties in de gaten te houden, maar i.m.o. hoort dit er nu eenmaal bij als je de mogelijkheid van zo'n interactief forum aanbiedt. er wordt vaak te traag of helemaal niet gereageerd door de redactie op momenten dat een topic volledig ontspoord.