Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeankatie - 01-01-2012 15:44:06
Auto & Vervoer

Waarom

Ik begrijp deze post volkomen en ts heeft gelijk. moet wel eerlijk zeggen dat tenormin mij als lezer vaak mateloos irriteert, als je haar mag geloven dan heeft ze alles wat een ander overkomt ook meegemaakt, plukt alles van google af en geeft vaak antwoorden die kant noch wal raken. minder hatelijk als ik het bedoel maar ze aast gewoon op vragen waar ze wat kan neerkalken, wellicht goed bedoeld en daarom erger ik me soms ook aan vnl vladja die altijd een sneer moet uitdelen aan tenormin.
tegen vladja zou ik willen zeggen: het kan best iets minder lelijk al begrijp ik je frustratie heel goed en tegen tenormin zou ik willen zeggen: zoek een bezigheid buitenshuis en reageer niet op zowat elke vraag tenzij je een ter dege goed gefundeerd en bruikbaar antwoord kunt geven, je komt op mij wat wazig en eenzaam over af en toe maar je verdiend zeker geen sneren.
vetes onderling kunnen de forumers beter via pb's uitvechten maar het hoort niet thuis bij een gestelde vraag.
ik ga er 100% van uit dat iedereen de beste bedoelingen heeft en vergeet niet, het is nieuwjaarsdag dus kom op, vergeven en vergeten en met frisse moed er weer tegenaan.
alle goed voor 2012, ik neem nog een champie op ieders gezondheid, hips.