Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

je
jeankatie - 01-01-2012 17:26:22
Auto & Vervoer

Waarom

Beste tenormin, het is hier geen wedstrijdje levensellende want dat ga ik geheid met mijn nog maar 50 jaar van u winnen maar daarom ben ik nog niet een alweter op allerlei gebiedl. wat ik bedoel in mijn verdere commentaar jegens u is dat naar mijn mening u eenzaam overkomt en uw heil dan maar op internetfora zoekt. ik ken u niet, weet uw leeftijd niet maar denk wel, als oud-mantelzorger voor 3 ouders(8 jaar lang) en als vrijwilliger in ouderenzorg dat de eenzaamheid imo van u afstraalt en u beter onder de mensen kunt komen dan op fora onderuit te worden gehaald. wellicht zeg ik nu iets ongehoords maar internet maakt u niet gelukkiger, u moet onder de mensen en daar zijn anno 2012 ook nog zát gelegenheden voor.
de hele dag achter de computer (of liever ervóór (knipoog)) is niet gezond. uw gemeente heeft vast een 50+ dan wel ouderensteunpunt. aktiviteiten zát voor ouderen, lieve mensen zát welke voor ondersteuning en vervoer of wat dan ook helpen.
en hoewel het wellicht een vreemde en misschien zeer brutale post mijnerzijds is, verdiep u toch maar eens in mogelijkheden, evt, met hulp van vrijwilligers, buitenshuis . naar mijn bescheiden mening zou het u zeer ten goede komen.
de wereld buiten samen met andere mensen is stukken mooier dan het internet.
en of ik het goed bedoel ? reken maar van yès.

giga off-topic maar 100% eerlijk goed bedoeld.