Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 02-01-2012 11:24:04
Auto & Vervoer

Waarom

Gerdamarijke,

een hoop experts hebben afgehaakt juist vanwege de forumvervuiling door:
- geouweneel over persoonlijke belevenissen, die niets met een antwoord op de vraag te maken hebben
- alles wijten aan problemen tussen de oren van vraagsteller, compleet met een ongeschoolde koude-grond-psychologische analyse en dikke duim/uit het nekhaar-advies
- bewuste provocateurs
- lukraak maar wat - via google - opgedoken stukjes tekst hier neer te zetten, zonder bronvermelding of maar een idee te hebben of het wel correct is of van toepassing op de vraag is
- etc.

dat wordt al jaren toegestaan door de moderator, tenzij het taalgebruik of het antwoord over de schreef gaat. vrije meningsuiting. bovendien kan je van een moderator niet verwachten dat die verstand heeft van: computerproblemen, erfrecht, huishoudvragen, arbeidsverhoudingen, "groene" vingers, civiel recht etc. om dat allemaal op waarde te kunnen beoordelen. dat wordt dan gedaan door andere deelnemers en eveneens toegelaten door de moderator.

als deze forumvervuilers na een redelijk aantal vriendelijk verzoeken om daarmee te stoppen, niet reageren en ijzerenheinig doorgaan, dan ga ik andere, minder vriendelijke, woorden gebruiken om "figuurlijk" om door dat bord voor de kop heen te komen.

en als iemand op het gebied van civiele recht verkeerde info geeft, dan corrigeer ik dat ook, voor zover ik daarvan af weet. iedereen wordt wel geacht de wet kennen, maar niemand kent alle wetten.

vladja