Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 03-01-2012 13:44:53
Winkels & Webshops

Vage reclame

Ik begrijp je wel hoor wimmi en het zou prettig zijn als het kon maar echt het gaat gewoon niet omdat ze dan van al de combinaties die er mogelijk zijn zoals die verschillende soorten yoghurt de prijzen zouden moeten plaatsen en dan krijg je een wel erg grote reclamefolder. daarnaast is reclame natuurlijk ook bedoeld om je naar de winkel te lokken met de hoop dat als je er toch bent je er ook andere artikelen koopt waar je dan wel hun prijs voor betaald. veel mensen denken dan ik ben er nu toch en heb geen zin om voor 4 dingetjes naar die andere supermarkt te gaan. zelf is c1000 niet mijn favoriete winkel maar koop ik er wel bepaalde dingen die ze bij de andere supermarkt dan weer niet hebben ;-)

wat je zegt over dat er bij iedere reactie staat dat dit een top antwoord is, dat komt om dat jij dit topic gestart bent, jij mag bepalen wie een top antwoord heeft gegeven door op dat woordje top antwoord te klikken. dan zie je dat die reactie een andere kleur krijgt en weet iedereen dat jij het antwoord van die persoon dus hartstikke goed vind. zolang jij niet op top antwoord klikt gebeurd er niets en wij zien het niet staan, alleen jij want alleen jij mag en kan dat complimentje geven, denk leg het maar even uit want anders blijft het je storen.