Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marjon1
marjon1 - 03-01-2012 20:17:18
Garantie & Verzekeringen

Onterechte tandartsdeclaratie

Ik heb al eens begrepen dat dit vaker voorkomt, ook bij ziekenhuizen.
heb al eens een verhaal van een kennis gehoord die ik weet niet wat allemaal aan ziekenhuiskosten zou hebben gemaakt. hij was er inderdaad wel geweest maar er zaten bij zijn declaraties die bij zijn verzekering waren ingediend kosten bij die zeker niet van hem waren. toen hij bij zijn verzekeraar aanklopte deed die een beetje laconiek, hij hoefde zich geen zorgen te maken want alles werd toch betaald. en het had ook niets meer met zijn eigen risiko te maken, dat had hij al verbruikt.
in plaats van alarmbellen te laten rinkelen en in aktie te komen en het tot de bodem uit te zoeken deden ze eigenlijk gewoon niks.
het was zo'n rare reactie dat het leek wel of de verzekering er niet van op keek en dit vaker wel voorkwam.

tja, met die vele wanbetalers die toch zorg nodig hebben en zich niet eens verzekeren proberen ze het misschien wel op deze manier de rekening toch betaald te krijgen.

wat betreft de tandarts. ik laat alle rekeningen bij mij thuis komen, niks rechtstreeks declareren. ik betaal meteen en declareer het zelf wel. zo hou ik de controle en zie ook wat iets kost.