Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
katja1000 - 04-01-2012 13:26:21
Voeding & Gezondheid

Iedereen patient

[quote=conny2 schreef op zaterdag 19 nov 2011, 11:18]de stelliing is: "de zorgvraag wordt nu vanuit de zorgverlener aangewakkerd".
een bewijs daarvoor ontbreekt.
mijn lieve buurman is overleden omdat hij behandeld werd voor maagklachten, die zal hij ook wel gehad hebben. maar zijn hartklachten zijn jarenlang over het hoofd gezien en hij is helaas overleden aan een hartaanval.
zo ken ik nog wel meer mensen die door de huisarts verkeerd gediagnostiseerd waren of helemaal niet doorgestuurd werden en stierven aan kanker zonder enige behandeling daartegen gehad te hebben.


de zorgvraag wordt wel aangewakkerd door de zorgverlener. het bewijs zijn de vele open dagen, bij de fysiotherapeut (die overigens flink geadverteerd heeft om mensen te wijzen op de juiste verzerking) het astma-fonds, die vooral wil dat we de copd test doen, de apotheker die gratis bloedsuiker-tests aanbieden. de vele sites als plasklachten.nl, nekpijn.nl enz enz. deze akties zijn geinitieerd van uit de zorgverlener, en niet vanuit u en ik!