Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gvanosch
gvanosch - 04-01-2012 13:27:10
Elektronica & TV

Tv gaat spontaan aan

Hallo jantiemes,

het automatisch aanspringen van de tv heeft te maken met de fijnstem instellingen van de ledtv die de tv door de techniek in de tv uit zichzelf doet(automatische updates)en als het dan nodig is om de tv helemaal aan te zetten dan doet de tv dit ook helemaal automatisch,dit kan ook gebeuren als je de tv al langere tijd hebt,bv als er een update beschikbaar is die het opstarten versneld of verbeterd,niets om je zorgen over te maken,gewoon de tv weer uitzetten,ik heb dit ook al een paar keer meegemaakt en het is inderdaad raar om te ervaren,maar is niets om je zorgen over te maken.
ook springt de tv s;nachts om 3.00u ook automatisch op standby om alle programma;s en abonnementen te controleren en bij te werken,dit gebeurd dagelijks automatisch en is ook volledig normaal en niets om je zorgen over te maken.

ik hoop dat ik jullie hiermee op weg heb geholpen.

vriendelijke groet,geert