Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 04-01-2012 16:27:53
Computers & Telefonie

Welke laptop?

[quote=mostertpot schreef op woensdag 4 jan 2012, 11:32]...
maar ik wil je nog een andere optie geven. mijn vrouw doet eigenlijk niet meer met de pc als jouw vriendin en ze gebruikte regelmatig mijn laptop. maar om haar haar eigen computer te geven, kocht ik voor haar een netbook en daar blijkt ze dol gelukkig mee te zijn. lekker compact en ze kan er alles mee wat ze wilt en meer. ze zet haar netbook naast haar op de aanrecht om recepten te lezen bij het koken, ze hebt hem naast zich als ze tv kijkt voor fb en e-mail. ze zit er mee aan haar bureau als ze administratie bijwerkt in exel en bewerkt er foto's mee.kan natuurlijk ook altijd een prima oplossing zijn - maar omdat het "alleen maar" een _bij-pc_ is, zitten daar toch, los van de aanschaf zelf, ook meestal nog wat meer budget-beperkingen op.. en dan gaat b.v. een office licentie (voor je excel, en eventueel je outlook) toch wel aardig meespelen?

(en ja - dan heb je natuurlijk nog https://nl.libreoffice.org/">libreoffice, of desnoods http://nl.openoffice.org/">openoffice (ooo) - maar daar haken veel mensen (grotendeels onnodig) toch nog wel bij af...)

en foto's bewerken op een netbook? toch wel erg klein scherm en weinig rekenpower.. storage en memory is wel deels op te lossen, maar verder? ja ok - rode ogen weghalen op een pasfoto misschien? (en als je dan met adbobe wilt fotosoepen schieten de kosten nog een heel stuk verder omhoog, maar ook daar zijn natuurlijk genoeg free en gratis alternatieven)

ik ben absoluut niet tegen netbooks (gebruik er zelf ook een), maar dan wel gebruiken op een manier waar ze voor bedoeld zijn.. en dat is toch niet het grote zware programma's gebied..